Rüyada gökyüzünden ateş topu düştüğünü görmek

Rüyada gökyüzünden ateş topu düştüğünü görmek büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine, daha önce yaşanmış olan kötü olayların kısa zamanda çözüleceğine, yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına, rüyayı gören kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine, kendisini üzen durumlardan uzak kalıp, hayatın iyi yanlarına bakmaya çalışarak, daha pozitif biri olacağına, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına, kısmetinin açılacağına, önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına rivayet eder.

Rüyada gökyüzünden ateş topu düştüğünü gördüyseniz:

  • Duygusal olarak bağımsız davranışlar içinde olmaya eğilimlisiniz.

Rüyada gökyüzünden ateş topu düştüğünü görmek işinde de hep başarılı olacağına, kazancının çok düşeceğine tabir olunur.

Rüyada gökyüzünde ateş topu görmek ekmeğe ve kazanca ulaşacağına, yatırımlarının kar getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada gökten ateş topu düştüğünü görmek sevdiği kişilerden birisi için maddi bir yükün altına gireceğine, uzun sürecek bir kırgınlık yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada ateşten topu görmek kötü günler yaşanacağına, yakın zamanda gerçekleşmesi  gereken bir çalışmanın bir türlü başlamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada gökten ateş topu görmek deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada havada ateş topu görmek rüya sahibini olumsuz olarak etkileyeceğine, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine delalettir.

Rüyada ateş topu yağdığını görmek ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine, işlerin yakın zamanda açılacağına işaret eder.

Rüyada ateş topu atmak çok büyük maddi ve manevi sorunlar yaşayacağına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments