Rüyada ateş topu atmak

Rüyada ateş topu atmak insanlara her türlü yardımı yapacağına, çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine, mutluluğun ve kazancın azalacağına, deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ateş topu atmak gördüyseniz:

  • Kendi yargılarınıza güvenmelisiniz.

Rüyada ateş topu atmak maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine, rüya sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına, ruhsal olarak zarara uğranacağına tabir olunur.

Rüyada gökten ateş topu görmek üzüntülerinin son bulacağına, rüya sahibinin de çok mutlu olacağına işarettir.

Rüyada gökten ateş topu düştüğünü görmek para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına, rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına inanılır.

Rüyada havada ateş topu görmek yaptığı işle herkesi memnun edeceğine, iş yerinde oluşan krizlerin kısa süre içinde pratik bir zekayla ve mantıksal açıdan değerlendirilerek çözüme kavuşturulacağına yorulmaktadır.

Rüyada gökyüzünde ateş topu görmek mutluluğunun da önemli oranda azalacağına, kuracağı ailede her türlü sorumluluğu alarak ailesini en iyi şekilde geçindireceğine işaret eder.

Rüyada ateş topu yağdığını görmek bihaber olduğu konularla ilgili doğru ve kesin bilgilere ulaşacağına, zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına rivayet eder.

Rüyada ateşten topu görmek dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, moralin bozulacağına işaret eder.

Rüyada gökyüzünden ateş topu düştüğünü görmek yardım konusunda sevilen bir kişiye destek olunacağına, almış olduğu borçları yakın bir zaman içinde geri ödeyeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments