Rüyada ölmüş birini canlı görüp öpmek

Rüyada ölmüş birini canlı görüp öpmek psikolojiyi etkileyecek bir olay yaşanacağına, eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine, kazancının ve rızkının da garanti olacağına, bir sebeple büyük fırsatların elden kaçacağına, sağlık sorunları yaşayan bir akrabanın maddi ve manevi olarak yanında olunacağına, işlerin günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, kazancın gittikçe azalacağına, bolluğun ve bereketin daha önce hiç olmadığı kadar artacağına, rüya sahibinin başının sıkışması ile ailesinden yardım alacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş birini canlı görüp öpmek gördüyseniz:

  • Çok iyi düşünmelisiniz.

Rüyada ölüyü canlı görüp öpmek iş alanını genişletip ün sahibi bir iş adamı olacağına, deyim yerindeyse adeta içine düştüğü cehennem gibi günlerden kurtaracağına işaret eder.

Rüyada ölmüş birini canlı görüp öpmek hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine, işlerin günden güne artacağına, kazaya, belaya ve derde düşeceğine, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına alamet eder.

Rüyada ölmüş birini canlı görüp elini öpmek aile hayatı içinde rahat edeceğine, kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına, başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine alamet eder.

Rüyada ölmüş birini canlı görüp yıkamak yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına, bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş birini canlı görüp tekrar öldüğünü görmek iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına, dertlerinin biteceğine, evde de, sosyal hayatında da mutlu olacağına işarettir.

Rüyada ölüyü canlı görüp sarılmak sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına, yapılan bir hatanın düzeltileceğine rivayet eder.

Rüyada ölmüş birini canlı görüp sarılmak sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine, çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş birini canlı görüp konuşmak büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, hayatta kendini hiçbir zaman yalnız ve çaresiz hissetmeyeceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments