Rüyada ölmeden kefenlenmek

Rüyada ölmeden kefenlenmek girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, insanlar hakkında yaptığı kötü yorumlar yüzünden yalnız kalacağına, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına, alacağı sevinçli bir haber sayesinde iş hayatı için yeni bir yol haritası çizeceğine ve bu sayede çok daha güzel bir hayat kuracağına, zor bir döneme girileceğine, arkadaşlarını ve dostlarını da iş yaptığı camiadan seçeceğine, onları hayatından ve kendisinden uzaklaştırmayı başaracağına yorulur.

Rüyada ölmeden kefenlenmek gördüyseniz:

  • Jest veya yardım arayışındaysanız, alışılmadık yerlere yapılacak ziyaretler ya da seyahatler size ilham verebilir.

Rüyada ölmek ve kefenlenmek ailede rızık yokluğuna düşeceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına rivayet eder.

Rüyada kendine kefen biçmek bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, bu yüzden insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine, eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevgiliyi kefenli görmek kul hakkına girmeyeceğine, bunun için resmi kapıları zorlamak zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendine kefen almak maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine, uzaktan gelen çok büyük ve sevindirici bir haberden dolayı mutluluk gözyaşları döküleceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyaz kefen görmek çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine ve iş için çok emek verip etrafındaki insanlardan yardım alacağına, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada birini kefenle görmek katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine, işinde uzmanlaşacağına, bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine delalet eder.

Rüyada ölmüş birinin kefenini görmek çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına, gönlünden geçen her şeye kavuşan, mutlu bir insan olunacağına yorulur.

Rüyada ölüyü kefenlerken görmek çok sevineceğine, herkesi kendisine hayran bırakacağına inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments