Rüyada okyanıs görmek

Rüyada okyanıs görmek çok daha iyi başarılar kazanacağına, zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine, maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına, ortağının başka kimselerle iş çevireceğine ve büyük can sıkıntısı yaşayacağına, parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine, gayrimenkul sahibi olunacağına, rüya sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine, gözlerindeki yaşın kuruyacağına ve gönül yaralarının iyileşeceğine delalet eder.

Rüyada okyanıs gördüyseniz:

  • Resmi kuruluşlarla problemler söz konusu olabilir.

Rüyada oğlunun elinde para görmek kimseye el açmadan yaşayacağına, gelirinin sürekli olacağına delalettir.

Rüyada kırık ok görmek ne kadar uğraşsa da bir türlü işin içinden çıkamayacağına, huzursuzlukların sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölen amca oğlunu görmek içinin hafifleyeceğine, kayıplar nedeni ile kişinin özel yaşamında da büyük sorunlarla karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada başkasının oğlunun olduğunu görmek hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine, orada iyi ahlaklı kimselerle dost olacağına tabir olunur.

Rüyada oğlunun içki içtiğini görmek aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, borçların kısa sürede ödeneceğine ve mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada oğluyla kucaklaşmak daha varlıklı kimse olmak için inancını hiçe sayacağına, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada adnan oktar görmek yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, bunun da arkasından başka zorlukları getireceğine delalet eder.

Rüyada yazı okuyamamak ailede rızık yokluğuna düşeceğine, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments