Rüyada oğluyla kucaklaşmak

Rüyada oğluyla kucaklaşmak işlerinin istediği gibi yürüyeceğine, iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine,  yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, endişe edilen durumların ortadan kalkacağına, sorunlu bir akrabadan gelecek kötü haber yüzünden üzüntü duyulacağına, çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, rüya sahibinin ağız tadının da yerinde olacağına, iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, kısmetsizlik yaşadığı bir işe tekrar girerek bu sefer başarı kazanacağına inanılır.

Rüyada oğluyla kucaklaşmak gördüyseniz:

  • Bazı olayların nasıl gelişmesi gerektiği ya da sonuçlanacağı konusunda kesin yargılara sahip olabilirsiniz.

Rüyada oğluyla kucaklaşmak akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine, yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağı ve ferahlığa çıkacağı bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölen biriyle kucaklaşmak sonrasında pişmanlık duyarak tövbe edeceğine, hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına, bu sayede kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine alamet eder.

Rüyada birisiyle kucaklaşmak canlanacağına, hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine yorulur.

Rüyada ölmüş birisiyle kucaklaşmak zorlukların çok kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına, onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına ve günahkâr olan kimseleri yolundan çevireceğine yorulmaktadır.

Rüyada gelinle kucaklaşmak onların başarıları ile gururlanacağına, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına işarettir.

Rüyada ölü biriyle kucaklaşmak istediği şeyleri bizzat kendisinin yerine getireceğine, de hayatı boyunca işsiz kalmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada düşmanla kucaklaşmak anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına, hak yolundan uzaklaşacağına inancını kaybedip, kulluk görevini ihmale edeceğine tabir olunur.

Rüyada komşuyla kucaklaşmak verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine bu sayede güzel günler yaşayacağına, hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine ve atılan her adımda bolluk ve bereket ile karşılaşılacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments