Rüyada oğlunun elinde para görmek

Rüyada oğlunun elinde para görmek yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına, büyük bir zenginlik kazanılacağına, canını ve malını hiçe sayacağına, edilen duaların allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına, zenginlik içinde olacağına, dünya yaşamı için de gerçekleştirmek istediklerine kavuşacağına, iş ve zaman kaybına uğrayacağına, yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine tabir olunur.

Rüyada oğlunun elinde para gördüyseniz:

  • İyi tarafına gelince, bundan sonra harcamalarınız daha aklı başında olabilir.

Rüyada oğlunun elinde para görmek geçiminin güçleşeceğine ve borçlarının artacağına, buna rağmen pek başarılı olunamayacağına delalettir.

Rüyada oğlundan para almak bereket ve zenginlik sahibi olacağına, kendisi için rahat bir hayat kurma yolunda çok büyük bir atılım gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada oğluna para vermek yaşadığı sorunlardan kurtulması ve kendisini toparlaması için önayak olunacağına, huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine tabir olunur.

Rüyada amca oğluna para vermek onunla ileride çok mutlu olacağı evlilik hayatı için hayırlı bir başlangıç yapıp, birlikteliğe başlayacağına, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada oğlunun elini öpmek mutluluğu ve huzuru tatmayı nasip edeceğine, çok büyük problemler ile karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının elinde bozuk para görmek kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına, sıkıntılarını bu sayede yeneceğine alamet etmektedir.

Rüyada parayı eline almak yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, daha temkinli ve garantici olacağına bu sayede de başarısızlıktan çok başarı elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada eline para vermek dünyaca yücelmeye ve büyük bir mevkiye geçmeye, büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments