Rüyada kırık ok görmek

Rüyada kırık ok görmek kısmetin kapanacağına, kariyerinde parlak günlerin kendisini beklediğine, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, dileklerin yerine geleceğine, yenilenme yaşayacağına, maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine delalet eder.

Rüyada kırık ok gördüyseniz:

  • Değişimden kaçınmamamnız değecek kişilerle ilişkilerinizi geliştirmenizi sağlayabilir.

Rüyada kırık ok görmek kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine ve engellerden uzak kalacağına, şansının da açık olacağına işaret eder.

Rüyada cam kırıkları topladığını görmek yeni bir işe gireceğine, keyifleneceğine ve neşeli olacağına delalet eder.

Rüyada kırık saz çalmak rahat bir hayata kavuşacağına, rüyayı gören kişinin hiçbir önemli ve ciddi sorunu olmayacağına tabir olunur.

Rüyada kol kırık görmek atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, kişinin tüm kötülüklerden, kazalardan ve belalardan korunacağına rivayet eder.

Rüyada kırık çıkık görmek çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, her geçen gün geçim derdinin çoğalacağına tabir olunur.

Rüyada kırık çaydanlık görmek dertlerinden arınacağına, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına ve gerçekleştireceği projeler ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada kırık ayna parçaları görmek büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına, batıl amele işaret etmektedir.

Rüyada kırık saç tokası görmek sevilen ve aranılan biri haline geleceğine, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments