Rüyada okulu kazandığını görmek

Rüyada okulu kazandığını görmek işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına, rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine, dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, rüyayı gören kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına, çok büyük destek vereceğine, bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına, maddi açıdan çok iyi bir konuma kavuşulacağına, size sahtekarlık yapacak yakın bir kişiye ve melankoli içine düşüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada okulu kazandığını gördüyseniz:

  • Kuşkular artacaktır, gereksiz isteklerde bulunabilir huysuz olabilirsiniz.

Rüyada iyi bir okul kazanmak borçların kısa zamanda ödeneceğine, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına işarettir.

Rüyada polis okulunu kazanmak birçok sıkıntıya iyi geleceğine ve çok daha kötü durumlara düşmekten kurtaracağına, kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada okul kazanmak hasretliğin biteceğine, varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına ve dertlerin sona ereceğine işaret eder.

Rüyada askeri okulu kazanmak onun sayesinde kolaylık elde edeceğine, sorunlarını daha rahat şekilde çözeceğine ve derin bir nefes almayı başaracağına, dertlerin, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada istediği okulu kazandığını görmek eşini de kendisi istediği gibi yönlendireceğine, kazandığı her kuruşun hakkını vereceğine delalet eder.

Rüyada polis okulu kazanmak çok uzun bir zamandan beri hayal ettiği şeylere bir bir kavuşacağına, aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada polis okulunu kazandığını görmek ticaret ehli kimse haline gelerek daha profesyonel olacağı işler yapacağına, kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına, dünyayı gezmek için yola çıkacak olan rüya sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine tabir olunur.

Rüyada bir okul kazanmak allah’ın yolundan gideceğine, hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir zenginliğe sahip olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments