Rüyada bir okul kazanmak

Rüyada bir okul kazanmak koyu sohbetler edeceğine, yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına, huzurun bozulacağına ve sıkıntılarla baş etmekte zorluk çekileceğine, elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına, olur olmadık anlarda beyan edeceğine, ailesi ile arasında bazı tartışmalar yaşanacağına, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir okul kazanmak gördüyseniz:

  • Belli konularda koşullarını veya fiyatlarını belirten kişiler işlerinizi kolaylaştırabilir.

Rüyada okulu kazandığını görmek ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, kazancının çoğalacağına, rahatının yerine geleceğine işarettir.

Rüyada yüksek okul kazanmak hastalığın nereden kaynaklandığını ve nasıl tedavi edileceğini sorgulayıp tedavi olacağına, moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine alamet eder.

Rüyada polis okulunu kazandığını görmek kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, rüya sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada istediği okulu kazandığını görmek kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine, anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine ve hayalleri süsleyen ve herkesin sahip olmak istediği bir bebeğe sahip olunacağına delalettir.

Rüyada bir okulu kazanmak bekar ise evleneceği kimse ile tanışacağına, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına işaret eder.

Rüyada okul kazandığını görmek iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına, isteklerinin yerine geleceğine, işinde terfii alıp, kıdem atlayacağına yorulur.

Rüyada iyi bir okul kazanmak kendisi hakkında olumlu düşünceleri olan insanları hayal kırıklığına uğratacağına, gayrimenkul işine girip zengin olacağına tabir olunur.

Rüyada polis okulu kazanmak dinini yaşayacağına, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, böylece kişinin hafifleyeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments