Rüyada okul kapısından çıkmak

Rüyada okul kapısından çıkmak ekmeğinin ve kazancının artacağına, yükünün hafifleyeceğine, içinin rahatlayacağına, zamanında çok sorun yaratacağı düşünülen bir çalışmanın daha büyük zararlara ve sıkıntılara neden olacağına, çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına, büyük kazançlar elde ederek uzun yılardan beri hayal ettiği ve hep sahip olmak istediği şeyler için kullanacağına, kendisini temizlemek için her fırsatı değerlendireceğine, gün yüzü görmeyeceğine, her zaman çok üzgün olacağına, sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına tabir olunur.

Rüyada okul kapısından çıkmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda neler olup bittiğini anlatmama ya da bazı konularda bilgi vermeme konusunda ısrarcı olabilirsiniz.

Rüyada okul kapısından çıkmak etrafındaki insanlara karşı mahcup olacağına, iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada okul kapısından geçmek bir sebeple kısa süre için de olsa sıkıntı duyulacağına, sağlık sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada okul kapısı görmek yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına delalet eder.

Rüyada okuldan çıkmak üst mevkilere terfi edilmek gibi bir onura nail olunacağına, anne babaya müjde verileceğine, kendi işinin sahibi olunacağına işaret eder.

Rüyada okul merdivenlerinden çıkmak kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine, patronlarının da bunu fark edip, karşılıksız bırakmayacağına delalettir.

Rüyada okul merdiveni çıkmak korkularının ve hastalıklarının kalmayacağına, kötü günlerinde bu kimselerin kendisine destek vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada okulda merdiven çıkmak cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına, yeni gelir kaynakları keşfedeceğine, yatırımlarından hedeflediği karı elde edeceğine ve bu sayede kendine olan özgüveninin de artacağına delalettir.

Rüyada kapıdan girip çıkmak neşeli zamanların yaşanacağına, çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments