Rüyada okul kapısından geçmek

Rüyada okul kapısından geçmek endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine, özellikle bu dönemde alacağı kararlardan dolayı ileriki zamanlarda pişmanlık veya sıkıntı duyacağına, özgüveninin yerine geleceğine, sıkıntıya düşeceğine, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına, çevresinin hep insanlarla dolu olacağına, çok güzel gelişmeler yaşanacağına, insanlığıyla herkese örnek olacağına, ruhsal olarak büyük bir motivasyona ulaşılacağına inanılır.

Rüyada okul kapısından geçmek gördüyseniz:

  • Çok üzerinde durmamanızda fayda var.

Rüyada okul kapısından geçmek kısmetlerinin kapanacağına, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine, yapılan hataların telafi edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil kapıdan geçmek ekmek ve dünya malı alacağına, omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına işarettir.

Rüyada birçok kapıdan geçmek çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine, maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına alamet eder.

Rüyada kapıdan geçmek artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına tabir olunur.

Rüyada cam kapıdan geçmek kazancın düşeceğine, adının tüm dünyaya yayılacağına işarettir.

Rüyada beyaz kapıdan geçmek bir sebeple rüyayı gören kişinin çok sinirleneceğine, kişinin geçiminin zorlaşacağına delalet eder.

Rüyada küçük kapıdan geçmek evlendiklerinde eşleri tarafından çok sevileceklerine ve saygı göreceklerine, el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına, şansın ve bahtın da açılacağına rivayet eder.

Rüyada kapı eşiğinden geçmek doğru kararların alınacağına, ruhsal olarak çok iyi olunacak bir döneme girileceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments