Rüyada oğlunun uyuduğunu görmek

Rüyada oğlunun uyuduğunu görmek günü birlik tatillere çıkacağına, buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, maddi açıdan rahat edileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, ancak yine de çok daha mutlu zamanlar geçirilen eski dönemlerin mumla aranacağına, kısa süre içinde yalnız kalınacağına, borçların ödenememesi yüzünden alacaklıların kapıya dayanacağına, mutluluk bulacağına delalettir.

Rüyada oğlunun uyuduğunu gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı veya iş hayatınızı ilgilendiren konularda daha fazla çaba göstermenizde fayda var.

Rüyada dua okuyup uyumak ilim ve irfan sahibi olunacağına, geçiminin zor hale geleceğine delalet eder.

Rüyada oğlunun uyuduğunu görmek yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine ve anne tarafından bir akrabanın vereceği destek sayesinde eğitim konusunda bir adım atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada başka biriyle uyumak kişinin gönül hoşluğuna kavuşacağına, hayır işleri ile uğraşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevgiliyle uyuduğunu görmek çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine, attığı her adımda kalbinin ferahlayacağına yorulur.

Rüyada mağarada uyumak rüyayı gören kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine ve kendisine yardım eden kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına işarettir.

Rüyada sevgiliyle sarılıp uyumak maddi ve manevi olarak çok büyük tatmin sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, statü atlayacağına işaret eder.

Rüyada eşiyle uyumak endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına, ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine delalet eder.

Rüyada birbirine sarılarak uyumak büyük bir ikilemde kalacağına, akabinde de acı çekerek vefat edeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments