Rüyada sevgiliyle sarılıp uyumak

Rüyada sevgiliyle sarılıp uyumak konforlu ve rahat hale geleceğine, sevilmeyen bir erkek arkadaş ise onun hakkında kötü haberler duyulacağına, eğlenceli günler yaşayacağına, sorun yaratan durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine, güllük gülistanlık olacağına, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, büyük sorunlar ile boğuştuğu bir dönemde kendisini çok üzecek bir olayla karşılaşacağına, sorunlarının çözüleceğine, iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına yorulur.

Rüyada sevgiliyle sarılıp uyumak gördüyseniz:

  • Farklı kültürleri ya da farklı felsefeleri tanımanızı sağlayacak işlerle ilgilenmeniz hayata daha geniş açıdan bakmanızı, size ilham veren kişilerle bir araya gelmenizi ya da hoşlandığınız şeylerle ilgilenmenizi sağlayabilir.

Rüyada eski sevgiline sarılarak uyumak sıkıntılarının artacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, hedeflerine yaklaşacağına delalettir.

Rüyada eski sevgiliye sarılıp uyumak hakkın lütuflarına sahip olunacağına, haklılığının anlaşılacağına ve hakkı olanın kendisine teslim edileceğine yorulur.

Rüyada eski sevgiliyle sarılıp uyumak işlerin ters gideceğine ve verilen emeklerin heba olacağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliyle sarılarak uyumak kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına ve rüya sahibine dua edeceğine, bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına alamet eder.

Rüyada sevgiliye sarılıp uyumak kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine, sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevgiline sarılıp uyumak fesada ve haksızlığa karışacağına, yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına inanılır.

Rüyada sevgiliyle sarılıp uyumak rüyayı gören kişinin kendi işine sahip olacağına, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına yorulur.

Rüyada eski sevgiliye sarılarak uyumak harama göz dikmeyeceğine, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına, hak yolundan ayrılmayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments