Rüyada sevgiliyle uyuduğunu görmek

Rüyada sevgiliyle uyuduğunu görmek insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, devlete hizmet etmeye, siparişlerinin çoğalacağına, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, bilmediği duyguları tadacağına, daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine delalettir.

Rüyada sevgiliyle uyuduğunu gördüyseniz:

  • Gelişmeleri daha farklı bir yaklaşımla ele almalısınız.

Rüyada sevgilisinin uyuduğunu görmek hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanılacağına, kazancın artacağına, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine, geçiminin zorlaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgilinin göğsünde uyumak son zamanlarda insanlar ile arasının açılacağına, yepyeni projelerle uğraşacağına alamet eder.

Rüyada sevgiliyle birlikte uyumak iş dünyası içerisinde çok büyük prestij kazanacağına, çok daha iyi başarılar kazanacağına işarettir.

Rüyada sevgiliyle uyuduğunu görmek ekonomik olarak zayıflayacağına, daha önce denemediği ve bilmediği tatları tadacağına delalettir.

Rüyada eski sevgiliye sarılıp uyumak ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, kardeşiyle arasındaki sıkı muhabbetin bozulacağına alamet eder.

Rüyada sevgiliye sarılıp uyumak hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, işlerinin ve projelerinin kendisine başarı ve zafer getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle uyuduğunu görmek daha sonra utanıp yüzünün kızaracağına, resmi bir kurumda işe girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgiliye sarılarak uyumak hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına, maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, yeni işlerin geleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments