Rüyada mağarada uyumak

Rüyada mağarada uyumak dertlerinin artacağına, sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, çok zor günler yaşayacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine, hatalı yollara gireceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, maddi imkânlarının azalması nedeniyle daha bunalımlı günler geçireceğine, sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına, başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına, insanları günah işlemeye teşvik edeceğine tabir olunur.

Rüyada mağarada uyumak gördüyseniz:

  • Çok fazla getirisi olmayan satış tabanlı işler için risk almamalısınız.

Rüyada mağarada uyumak çok büyük kazançlar elde edileceğine ve bu kazançlar sayesinde rüya sahibinin kendisine olan güveninin gün geçtikçe artacağına, rahata kavuşmaya delalettir.

Rüyada mağarada yaşamak keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine ve çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına alamet etmektedir.

Rüyada mağaraya kaçmak rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, güzel bir gelecek sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada mağara girişi görmek her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada denizde mağara görmek hedeflediği kazancı elde edeceğine, parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine yorulur.

Rüyada mağaraya tırmanmak zor durumda kalınacağına ve eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, mal mülk sahibi olacağına inanılır.

Rüyada mağaraya saklanmak kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına, her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına delalet etmektedir.

Rüyada karanlık mağara görmek açların doyacağına, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments