Rüyada oğlunun küçüklüğünü görmek

Rüyada oğlunun küçüklüğünü görmek karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine, eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine, yüzünün güleceğine, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine, kişinin dertlerinin dermanına, hastalıklarının ilacına, problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına, kendisine ihtiyacı olduğunu söyleyen birine elinden gelen en iyi şekilde yardım edeceğine tabir olunur.

Rüyada oğlunun küçüklüğünü gördüyseniz:

  • Sabırlı olmanız gerekiyor.

Rüyada küçük oğlunu görmek doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına, ailenin büyüyeceğine delalettir.

Rüyada oğlunun küçüklüğünü görmek işlerinin kısa zamanda açılacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntıya, zorluğa ve darlığa düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada oğlunu küçük görmek yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine, büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına delalettir.

Rüyada küçük oğlunu askere göndermek beklenen işlerin bir an önce gerçek olacağına, kişinin eşini el üstünde tutarak bir dediğini iki etmeyeceğine yorulur.

Rüyada yasin okuyan görmek harama göz dikmeyeceğine, ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına, iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine alamet eder.

Rüyada ablasının oğlu olduğunu görmek canını dişine takarak kazandıklarını kaybedeceğine, elinin bollaşacağına, rızkının da genişleyeceğine alamet eder.

Rüyada erkek oğlun olduğunu görmek istediklerini rahatlıkla elde edeceğine gerek işinden gerekse ailesinden yana çok şanslı olacağına, bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine inanılır.

Rüyada ezan okuyanı görmek bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, bu sebepten ötürü eşler arasında bazı tatsızlıklar yaşanacağına, çok zor dönemlerin geçirileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
4 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Cengiz

Merhaba ,
Ruyamda , oglumun kucuk halini gordum.Onu islerim nedeniyle , bir Bakiciya birakiyor ve sonra onu almaya gidiyordum.

Bununla birlikte , ayrildigim esimle kisa bir konusma yaptigimi gordum.

Yorumunuz ne olur?
Tesekkurler

Güher Akyalçın

Rüyamda şimdi 19 yaşında siyah saçlı olan oğlumu altın sarısı saçlı ve 10 yaşlarında uzun saçlı ve güler yüzlü gördüm çok hoşuma giderek baktım ona bu rüyanın manası nedir acaba