Rüyada küçük oğlunu görmek

Rüyada küçük oğlunu görmek beklenmedik olaylarla karşılaşacağına, hüsrana uğrayacağına, kendine olan güvenini kaybedeceğine, kuracağı hayırlı ve doğru bir ortaklık ile işlerinin ve kazancının artmasını sağlayacağına, herşeyin daha fazlasına kavuşacağına, sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, yapılan çalışmaların kıskanan kişiler tarafından baltalanmaya çalışılacağına, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine, çıkılan uzun bir yolculuğun ardından bazı projeler gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada küçük oğlunu gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz bir kişiyle girişeceğiniz ilişkiler veya iş birlikleri daha iyi bir geleceğe adım atmanızı sağlayabilir.

Rüyada küçük oğlunu askere göndermek çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına delalettir.

Rüyada küçük oğlunu görmek sahip olduklarından ve allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine, olumsuz olaylar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada oğlunu küçük görmek en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine tabir olunur.

Rüyada oğlunun küçüklüğünü görmek rüya sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine, uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Rüyada oğlunu sıkıntılı görmek çok huzurlu ve güzel günler göreceğine, uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, üzüleceğine, pişman olacağına delalet etmektedir.

Rüyada olmayan oğlunu görmek birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına, rahatsızlık veren durumların son bulacağına rivayet eder.

Rüyada kendi oğlunu öldürmek sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına, işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine yorulur.

Rüyada ayetel kürsi okuyarak uyanmak sağlığının geri geleceğine, işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına, toparlanacağına, kendine geleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments