Rüyada oğlunun askerden kaçtığını görmek

Rüyada oğlunun askerden kaçtığını görmek kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, işlerin kapanacağına, çaresiz durumlarda kalacağına, rızkının genişleyeceğine, kasasının ağırlaşacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, yıkılacağına, kara ve yaslı günler geçireceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine ve resmi bir kurumda çok üst kademelerde görev alacağına, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına, her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada oğlunun askerden kaçtığını gördüyseniz:

  • Bazı konularda köşeye sıkışmaya başladığınızı, yüzüstü bırakılma veya yarı yolda kalma riski taşıdığınızı düşünebilirsiniz.

Rüyada oğlunun askerden kaçtığını görmek ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine, sözünü dinleyecek çok sayıda insan olacağına delalettir.

Rüyada oğlunun kaçırıldığını görmek gözyaşı döküleceğine ve uzun süre yüzün gülemez olacağına, maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine tabir olunur.

Rüyada oğlunun kaçtığını görmek rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada askerlerden kaçtığını görmek günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, şiddete maruz kalarak veya ağır sözler işiterek çok mutsuz olacağına işarettir.

Rüyada askerden kaçtığını görmek dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına, koşulların her geçen gün düzeleceğine işaret etmektedir.

Rüyada oğlunu asker görmek pişman olacağına, rızıksız kalacağına, borç batağına düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada asker oğlunu görmek kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, kısmetinin ve şansının da kapanacağına rivayet eder.

Rüyada oğlunu asker olarak görmek karlı işler yapma olanağı elde edeceğine, kısmet alacağına, bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments