Rüyada oğlunu askere giderken görmek

Rüyada oğlunu askere giderken görmek kudretli ve hikmetli kimse olacağına, herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına, sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına, sıkıntılardan kurtulup huzur bulmaya, elinde bulunan paranın boşa gideceğine, maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına, büyük işlere girerek hayal ettiği herşeye kavuşacağına, sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, emeklerinin ve hayallerinin boşa gitmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada oğlunu askere giderken gördüyseniz:

  • Sevgilinizin cinsel beklentilerine karşı biraz daha duyarlı olmalısınız.

Rüyada oğlunu askere giderken görmek ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine, sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine delalet etmektedir.

Rüyada oğlunu hacca giderken görmek ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgiliyi askere giderken görmek bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, büyük üzüntüler olacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine, iş alanını genişletip ün sahibi bir iş adamı olacağına rivayet eder.

Rüyada arkadaşını askere giderken görmek aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına, onu dinleyeceğine, kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğini askere giderken görmek epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine, sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına rivayet eder.

Rüyada kocasını askere giderken görmek hiçbir zaman mutsuz olmayacağına, elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına inanılır.

Rüyada eşini askere giderken görmek hayat daha olumlu bakılacağına, bir sebeple çok üzüleceğine rivayet eder.

Rüyada birini askere giderken görmek işindeki bereketin, bolluğun ve verimin de artacağına, düze çıkacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments