Rüyada arkadaşını askere giderken görmek

Rüyada arkadaşını askere giderken görmek hanesine huzurun dolacağına, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, zorlukların bu sayede aşılacağına, hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına, allah’ın makbul ve hayırlı kulları arasına girecek güzel ve önemli işler yapacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, mutluluğun ve kazancın daim olacağına, büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşını askere giderken gördüyseniz:

  • Eski bir fikre yeni bir bakış açısıyla yaklaşmanız yeteneklerinizin belirginleşmesini sağlayabilir.

Rüyada arkadaşını askere giderken görmek sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına, yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, düşmanların çok üzüleceğine işarettir.

Rüyada sevgiliyi askere giderken görmek işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına tabir olunur.

Rüyada kocasını askere giderken görmek artık rahat bir nefes alacağına, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine delalettir.

Rüyada eski sevgiliyi askere giderken görmek fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine alamet eder.

Rüyada sevdiğini askere giderken görmek kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine işarettir.

Rüyada birini askere giderken görmek kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada oğlunu askere giderken görmek işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve daha sonra zor durumda kalmış olan çok sevdiği ve değer verdiği bir arkadaşına maddi olarak yardımda bulunacağına alamet eder.

Rüyada kendini askere giderken görmek kendisine fayda getirecek işlere atılacağına, çok sorunlu günler geçireceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments