Rüyada nişanlı kadın görmek

Rüyada nişanlı kadın görmek maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına, borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, aralarındaki problemlerin çözüleceğine, işinin gücünün rast gideceğine, ticaretinin açılacağına delalettir.

Rüyada nişanlı kadın gördüyseniz:

  • Sizi çok fazla istemediğiniz veya sağlıklı bulmadığınız konularda zorlayan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada nişanlı kadın görmek kıvrak zekâsı sayesinde de işinde alıp yürüyeceğine, sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kadın kadına nişanlanmak bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, düzeninin yıkılmayacağına, stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevgilini nişanlı görmek deyim yerindeyse rüyayı gören kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına ve her şeyin yoluna gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada yabancı biriyle nişanlanmak bolluğun sürekli olacağına, hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine, dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına delalet eder.

Rüyada nişanlısıyla kavga etmek moral ve sermaye kaybedeceğine, borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğinden başka biriyle nişanlanmak ortalığın sakinleşip, durulacağına, elden çıkan malların geri kazanılacağına ve yaşanan eksikliklerin giderileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada nişanlıların ayrıldığını görmek ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına yorulur.

Rüyada doğum nişanı görmek karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine, mutluluğa ve huzura yaklaşacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments