Rüyada neptün gezegeni görmek

Rüyada neptün gezegeni görmek neredeyse kahrolacağına ya da işlerinin gittikçe iyileşmeye başladığı bir dönemde düşmanlarının yapacağı bir kötülük yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, kendisini üzenleri hayatında çok büyük bir mutluluk yaşayarak uzaklaştıracağına ve çok sevineceğine, huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına, övgü dolu sözler işiteceğine, bereketli işlere gireceğine, eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına, yaşamının da istediği şekilde ilerleyerek her geçen gün çok daha güzel olacağına delalet etmektedir.

Rüyada neptün gezegeni gördüyseniz:

  • Eski iş arkadaşlarınız, tanıdıklarınız veya meslektaşlarınızla biraraya gelmenizi sağlayacak aktivitelere katılabilirsiniz.

Rüyada neptün gezegeni görmek iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına, büyük bir proje ortaya koyacağına, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına yorulur.

Rüyada mars gezegenini görmek karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine, bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına yorulmaktadır.

Rüyada başka bir gezegende olduğunu görmek keyifleneceğine ve afiyette olacağına, herkesin parmakla göstereceği kadar başarılı bir iş hayatına kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada gezegene gitmek işlerin herkes tarafından alkışlanacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, kısmetin yaşanacak olan kötü bir olay yüzünden tamamen kapanacağına tabir olunur.

Rüyada tüm gezegenleri görmek kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, hafifleyeceğine, rahatlayacağına, geçici maddi kriz yaşamaya yorulurken, rüya sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ay ve gezegen görmek yıkılacağına, hayallerini gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada jüpiter gezegenini görmek halinin iyi olduğuna, hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, mutluluk dolu haberler alacağına, sıkıntılarını aşacağına, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gökyüzünde gezegenleri görmek eğer kötü dönemdeyse de bu durumun bir süre daha süreklilik göstereceğine, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments