Rüyada tüm gezegenleri görmek

Rüyada tüm gezegenleri görmek stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, düşman hususunda keder ve üzüntüye, bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine, yakında işlerinin aksayacağına, şansının kendisinden yana gideceğine, sorunlarını sevdiği kişilerden alacağı destek ile kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, üzüntü duyulan durumların gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, onları hayatından bir daha asla yüzlerini görmemek ve seslerinin duymamak üzere çıkartacağına tabir olunur.

Rüyada tüm gezegenleri gördüyseniz:

  • Planladığınız değişikliğin veya geçişin sizin açınızdan doğru adım olup olmadığını irdelemeden diğerlerine beyan etmemenizde fayda var.

Rüyada tüm gezegenleri görmek bunun da hayatındaki en isabetli karar olacağına, çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada mars gezegenini görmek kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine, sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına, yaptığı iyi bir işin kötüleneceğine tabir olunur.

Rüyada tüm vücudu kıllı görmek galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine, şimdiye kadar yaptığı tüm çalışmaların ve verdiği tüm emeklerin yakın bir zamanda karşılığını alacağına yorulur.

Rüyada başka bir gezegene gitmek tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına, işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine alamet eder.

Rüyada başka gezegende yaşamak maddi açıdan dibe vurulacağına, zararın gittikçe daha da artacağına yorulmaktadır.

Rüyada tüm hayvanları görmek sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, refaha erişileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gezegene gitmek hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, büyük mutluluk duyulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tüm et görmek işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments