Rüyada nehrin üstünden geçmek

Rüyada nehrin üstünden geçmek kamyon eski ve küçükse girişilecek işten zarara uğramış bir şekilde çıkılacağına, karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, sevip saydığı bir birey olunacağına, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına, eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına, iş hayatında sürekli köstek olan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, güzel haberler alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada nehrin üstünden geçmek gördüyseniz:

  • Yapacağınız araştırmalar veya sorularınız sizi geçmişte yapmaktan keyif aldığınız işlere yöneltebilir.

Rüyada nehrin üstünden geçmek büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, aksi takdirde çaresiz kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada nehri geçmek aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına, kafasına takmasını gerektirecek hiçbir önemli sorununun ve altından kalkamayacağı kadar büyük bir borcunun olmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada nehri yüzerek geçmek vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine, maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına delalet eder.

Rüyada nehrin karşısına geçmek dargınların barışacağına, düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine delalettir.

Rüyada nehrin üstünde yürümek hasta ise bakacağına, ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına, sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, dertlerin biteceğine delalet eder.

Rüyada yılanın üstünden geçmek büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, rahatsızlık veren durumların son bulacağına, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine delalettir.

Rüyada su üstünden geçmek maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine ve çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına, yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada dere üstündeki köprüden geçmek özel hayatında mutlu olacağına, sıkıntıların çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments