Rüyada yılanın üstünden geçmek

Rüyada yılanın üstünden geçmek gelirinin artacağına, rızkının da genişleyeceğine, evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına, dini bütün bir eşe sahip olacağına, bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, geçim derdine gireceğine, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yılanın üstünden geçmek gördüyseniz:

  • Yapmaktan hoşlandığınız şeylerle işi bir araya getirmenizi sağlayacak yollar bulmanız keyfinizi yerine getirebilir.

Rüyada yılanın üstünden geçmek önünde güzel ve başarılı günler olacağına, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına rivayet eder.

Rüyada denizin üstünden arabayla geçmek sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, hayat düzeninin alt üst olacağına inanılır.

Rüyada üstünden geçmek kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, hanenizde bereket yoksa hanenize bolluk ve bereket geleceğine delalettir.

Rüyada deniz üstündeki köprüden geçmek ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından çok rahat bir şekilde kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada su üstünden geçmek kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine, büyük bir tartışma yaşamak sorunda kalacağına rivayet eder.

Rüyada mezarlığın üstünden geçmek çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, her işinin çok büyük mutluluk ve huzur getireceğine delalettir.

Rüyada ölünün üstünden geçmek daha bol kazanca sahip olunacağına ve zenginlik elde edileceğine, umutsuzluğa düşeceğine, ağlayacağına alamet eder.

Rüyada denizin üstünden köprüyle geçmek uzun bir süre boyunca zorluk çekileceğine, ortaya çok başarılı ve uzun yıllar boyunca unutulamayacak projeler konulacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments