Rüyada nehri yüzerek geçmek

Rüyada nehri yüzerek geçmek hem kendi ailesi hem yakın arkadaşları için çok güzel bir sürprize imza atacağına, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, vereceği tüm uğraşlara rağmen bu zararları bir türlü kapatamayacağına, ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine, elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, bazı kısmetsizlikler ve üzüntüler yaşanacağına inanılır.

Rüyada nehri yüzerek geçmek gördüyseniz:

  • Postacı kapıyı birkaç kez çalar, demeyin.

Rüyada nehri yüzerek geçmek başına gelen kötü olaylardan ötürü çok huzursuz olacağına, işinde de hep başarılı olacağına işarettir.

Rüyada nehri geçmek iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına delalet eder.

Rüyada nehrin karşısına geçmek sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, daha sonra düzelip tekrar ayağa kalkacağına delalet eder.

Rüyada nehrin üstünden geçmek yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, hayal edilen işe sahip olmak için çok çalışılacağına rivayet eder.

Rüyada nil nehrinde yüzmek hayırlı kişilerle bir araya geleceğine, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine,  işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada asi nehrini görmek yolunda devam edeceğine, onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, iş yaşantısında hırslanacağına yorulmaktadır.

Rüyada fırat nehrinde yüzmek ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada nehre kapılmak yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine, ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, başarıya giden yolların açık olacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments