Rüyada nehri geçmek

Rüyada nehri geçmek her daim aile tarafından kollanacak olan rüya sahibinin sırtının yere gelmeyeceğine, elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine, yaptığı işlerin ve ortaya koyduğu çalışmaların daha büyük başarı elde etmesi sayesinde günden güne kazancının ve başarılarının artacağına, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına, bankada önemli oranda parasının, birden fazla evinin ve arabasının ayrıca kendisine bolluk, bereket, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına, yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine, kısmetlerin artacağına, buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada nehri geçmek gördüyseniz:

  • Aslında ne kadar dikkatli olursanız olun sıkıntı kaçınılmaz gibi görünüyor.

Rüyada nehri geçmek ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada nehri yüzerek geçmek sorunların bir bir çözüme kavuşacağına, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına işarettir.

Rüyada nehrin üstünden geçmek tartışmalı durumlara düşüleceğine, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada nehrin karşısına geçmek sağlıklıysa ömrünün hep sağlıklı olacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına işaret eder.

Rüyada sakarya nehrini görmek çocuklarının ve torunlarının daima dizinin dibinde yaşayacaklarına, onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına, ailesine ve sevdiklerine kavuşmasında önayak olacağına alamet etmektedir.

Rüyada nehrin kuruduğunu görmek sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine tabir olunur.

Rüyada çoruh nehrini görmek başarılarının hiçe sayılacağına, sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına işaret eder.

Rüyada süt nehri görmek yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine, umutlarının bitmesine sebep olacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments