Rüyada yolun karşısına geçmek

Rüyada yolun karşısına geçmek neşeyle geçecek bir döneme, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına, önümüzdeki günlerde bir sıkıntı atlatacağınıza, ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, hayırlı insanlar ile tanışılacağına, gözünden sevinç gözyaşlarının akacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine, iş hayatının düzeleceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına, iş seyahatine çıkacağına ve oradan büyük başarılarla döneceğine yorulmaktadır.

Rüyada yolun karşısına geçmek gördüyseniz:

  • Size ters gelen olaylara katılımda bulunmak zorunda değilsiniz.

Rüyada yolun karşısına geçmek yüksek makamlara geleceğine, sahici ve kalıcı mutluluğu yakalayacağına delalet eder.

Rüyada köprüden karşıya geçmek ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine alamet eder.

Rüyada otobandan karşıdan karşıya geçmek çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine, kazancını bu kişiden elde edeceğine işarettir.

Rüyada sudan karşıya geçmek tüm evlatlarının da kendisi için çok hayırlı olacağına, her şeye çıkarcı bir yaklaşım içinde olacağına delalettir.

Rüyada yoldan karşıdan karşıya geçmek büyük paralar kazanan kişilerin bir anda kayıplar yaşayarak fakirleşeceklerine, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına, önemli kişi haline geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada denizde yüzerek karşıya geçmek hayatındaki en önemli ve en temel sorunun aşmış olacağına, görülen tanıdık erkek aile büyüklerinden biri ise dileklerin allah katında kabul göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada denizde karşıdan karşıya geçmek birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına tabir olunur.

Rüyada kayıkla karşıya geçmek bekârsa da evli bir kadınla birlikte olacağına, çok huzurlu bir duruma geleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments