Rüyada at gübresi görmek

Rüyada at gübresi görmek onun günlük yaşam ihtiyaçlarını elinden geldiği kadar karşılayacağına, mutluluk verici olayların yaşanacağına, kişinin kaymağını toplayıp, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına, malını, parasını ve işini kaybedeceğine, büyük sorunların yaşanacağına, sıkıntılarının daha da artacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, mutlu ve rahat bir hayat süreceğine, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar getireceğine, elde bulunan imkânların değerlendirilmesi sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada at gübresi gördüyseniz:

  • Fiziksel mücadele ya da rekabet gerektiren ortamlarda kendinizi gösterebilir veya sizinle aynı amaçları paylaşan kişilerle yeni arkadaşlıklar kurabilirsiniz.

Rüyada at gübresi görmek aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, ağız tadı ile yaşanacağına, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine inanılır.

Rüyada gübreye basmak işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına delalet eder.

Rüyada hayvan gübresi yemek prestij kaybı yaşanacağına, faturaların biriktikçe birikeceğine tabir olunur.

Rüyada kuru gübre görmek eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine, şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine rivayet eder.

Rüyada sığır gübresi görmek sıcak, güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına, az sayıda yılan kusmanız ise sıkıntınızın çok olmadığına veya olmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada gübreye düşmek yasaklı ve günahlı işler yapacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına ve araya giren kişiler sayesinde sorunların halledileceğine tabir olunur.

Rüyada davar gübresi görmek insanlara ilim irfan aşılayacağına, yol göstereceğine, üzerindeki kısmetsizliğin ve uğursuzluğun kaybolacağına inanılır.

Rüyada gübrenin içine düşmek sıkıntılar son bulacağına, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments