Rüyada gübreye düşmek

Rüyada gübreye düşmek tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına, işlerin açılacağına, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, sıkıntı yaratan ve zor durumlara düşmeye sebep olan insanların uzaklaştırılacağına, sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine, aile bireylerinden biri ile tartışacağına, rüya sahibinin de çok mutlu olacağına, atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, yaşanan kötü durumların kısa sürede düzeleceğine işaret eder.

Rüyada gübreye düşmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin sizi çekemeyerek ortaya değişik sorunlar çıkartmaya çalışabilirler.

Rüyada gübreye düşmek olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine delalettir.

Rüyada hayvan gübresine düşmek aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına inanılır.

Rüyada gübrenin içine düşmek yatırımların heba olacağına, psikolojik olarak toparlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kuru gübre görmek hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına delalettir.

Rüyada ahırda hayvan gübresi görmek mutlu olacağına, hafifleyeceğine, rahat nefes almaya başlayacağına inanılır.

Rüyada inek gübresine batmak özellikle kişinin farkında olmadığı bazı tehlikeli durumlarda aile yakınlarının desteği ile yara bere almadan ve fazla zarara uğramadan olaylardan sıyrılacağına, anne ve baba ile iplerin kopma noktasına geleceğine yorulur.

Rüyada gübreye basmak zor bir durumdan kurtulduktan sonra allah’a şükredilmesi gerektiğine, sıkıntıya düşeceğine işarettir.

Rüyada tarlaya gübre atmak şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına, kendisine çeki düzen verirken aynı zamanda kişisel gelişimine katkıda bulunacak işlerle uğraşacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments