Rüyada gübreye basmak

Rüyada gübreye basmak zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına, bunun keyfini kutlama ya da eğlence yaparak çıkaracağına, yanlış işlere girileceğine, büyük maddi kayıp verileceğine, sorunların günden güne artacağına, aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine, güçlükle elde edilecek başarı, bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine inanılır.

Rüyada gübreye basmak gördüyseniz:

  • Aradığınız ilişkiler veya iş birlikleri açısından size uyum sağlayacak kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada inek gübresine basmak bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine ve bir daha uzak kalmamak için elden ne geliyorsa yapılacağına, amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine delalettir.

Rüyada gübreye basmak büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, evine huzurun ve bereketin geleceğine delalettir.

Rüyada toprak ve gübre görmek yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, bu işle ilgili çok büyük araştırmalar yapacağına inanılır.

Rüyada davar gübresi görmek kötü sözler duylacağına, kısmetlerinin açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gübre yığını görmek endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada gübrelik görmek yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine, böylece yeni bir hayata adım atılacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine delalet etmektedir.

Rüyada gübresi görmek sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, takdir toplayacağı ve rütbe alacağı işler yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada hayvan gübresi yemek bilineceğine ve çok sevilecek bir kişi olacağına, kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments