Rüyada muz taşımak

Rüyada muz taşımak geçim derdi olmadan ve giderek daha da zenginleşen hayatından büyük bir memnuniyet duyacağına, onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına ve onları çok sevdiğini bu şekilde tekrar göstereceğine, eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine, yeni arkadaşlıklar kuracağına, yeni mekânlara gireceğine, içinden çıkılmaz bir hal alacağına, sevdiği kişilerden çok büyük bir destek alacağına, çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına, boş hayaller peşinde koşarken, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına inanılır.

Rüyada muz taşımak gördüyseniz:

  • Duygusal hayatınızda egoistleşme meylindesiniz.

Rüyada muz taşımak büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, iş konusunda parmakla gösterilecek bir yönetici haline geleceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz muz çorap giymek iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına yorulur.

Rüyada muz ve portakal görmek rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına, daima afiyette olacağına inanılır.

Rüyada elma ve muz görmek sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, alacağı diğer ihtarlar sonrasında ise işten çıkarılmasının gündeme geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çok muz görmek onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine ve kendisinin de rahata kavuşacağına, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına tabir olunur.

Rüyada tarlada muz görmek ticaret sektörüne atılacağına, kısa süre içinde işlerinin açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dalından muz koparmak orada iyi ahlaklı kimselerle dost olacağına, zorluklar karşısında göstereceği tutuma ve başka kişilere olan davranışlarına, hakkaniyetine göre değer kazanacağına alamet eder.

Rüyada maymun ve muz görmek sevindirici ve mutluluk verici bir şey duymaya, sorunlarının tamamen biteceğine ve dert ettiği tüm problemlerin ve olayların hayra çıkacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments