Rüyada tarlada muz görmek

Rüyada tarlada muz görmek yorumlanırken, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, amacına ulaşacağına, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, zafer elde edileceğine, dini inancı için daha çok vakit ayıracağına, mevki kaybına uğrayacağına, doğru olanı seçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada tarlada muz gördüyseniz:

  • İş hayatında bazı aksaklıklara neden olacak tutumlar gösterebilirsiniz.

Rüyada muz tarlası görmek değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına, güçlükle elde edilecek başarı rivayet eder.

Rüyada tarlada muz görmek sorunlarının kısa sürede ortadan kalkacağına, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına alamet eder.

Rüyada beyaz muz çorap giymek sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, yüküne ortak olacağına yorulur.

Rüyada çilek ve muz görmek aniden evlilik kararı alacağına, yeni bir işe girmek için gün saymaya başlayacağına yorulur.

Rüyada büyük muz görmek zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine, insanlarla arasının açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada çok fazla muz görmek sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine, ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada muz toplamak kendisini eve kapatacağına, zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada muz yiyen maymun görmek kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına, kendisine bu süreç içinde maddi ve manevi açıdan destek veren, inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments