Rüyada beyaz muz çorap giymek

Rüyada beyaz muz çorap giymek çok gereksiz ve yanlış atılımların yapılacağına, adeta sinirden küplere bineceğine ve çok büyük bir sıkıntı yaşayacağına, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına, aile bireyleri arasında tartışmalara ve kavgalara sebep olacağına, dertlerin ve sorunların bir şekilde aşılacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, içinden çıkılmaz bir hal alacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine delalet eder.

Rüyada beyaz muz çorap giymek gördüyseniz:

  • Biranda tüm olayların size odaklandığını görebilirsiniz.

Rüyada beyaz muz çorap giymek allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine, kırılacağına, ağlayacağına ve dertleneceğine işaret eder.

Rüyada beyaz çorap giymek mutsuz olacağına ve sorunlu günler geçireceğine, alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyaz külotlu çorap giymek hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine, müfettiş, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz çorap giydirmek kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına, bu sayede büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada siyah beyaz çorap giymek yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, dualarından hayır görmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz tül çorap giymek kendisini bir türlü toparlayamayacağına, kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin beyaz çorap giydiğini görmek aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, başarının düşeceğine yorulur.

Rüyada muz çorap görmek mutlu günlerin yaşanacağına, hayat içerisinde en zor anlarda bir çıkış yolu bulacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments