Rüyada musluktan bulanık su aktığını görmek

Rüyada musluktan bulanık su aktığını görmek çok üst mevkilere yükseleceğine ve hayal ettiği şeylere daha kısa zamanda kavuşacağına, en kısa sürede çok daha iyi paralar kazanacak duruma geleceğine, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, rüya sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine, anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine ve ferahlığa çıkacağına, ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine, içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına, saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada musluktan bulanık su aktığını gördüyseniz:

  • Beklemediğiniz kimseler size kalıcı misafir olarak gelebilirler.

Rüyada musluktan bulanık su aktığını görmek zor durumların tatlıya bağlanacağına, işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına yorulur.

Rüyada musluktan su aktığını görmek sevinçli bir haber alınacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine delalet etmektedir.

Rüyada musluktan çamurlu su aktığını görmek yaptığı iyi bir işin kötüleneceğine, karşısına çıkan fırsatları hayırlı iyi bir şekilde değerlendirmesi ile birlikte rahata ereceğine, çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına rivayet eder.

Rüyada musluktan sıcak su aktığını görmek dünyada helal mal yemeye ve helal kazanca, fırsatların ardı ardına gelmesi üzerine hayatına çok daha farklı bir şekilde yön vereceğine yorulur.

Rüyada musluklardan su aktığını görmek zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına, büyük bir başarının elde edileceğine, hayal ettiği şeylere kavuşacağına alamet eder.

Rüyada musluktan su akması görmek büyük savaşların yaşanacağına, kıtlığın meydana geleceğine, atılım yapacağına işaret eder.

Rüyada bulanık su aktığını görmek kara bulutların ve melanetin dağılacağına, sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine işaret eder.

Rüyada bulanık suyun aktığını görmek yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments