Rüyada musluktan su akması görmek

Rüyada musluktan su akması görmek kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine, düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, hayatından nefret duygusunu atacağına, kendisine ait olmayan bir işte çalışırken istenmeyen bir duruma düşeceğine, yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, onları yaşadıkları süre boyunca mutlu ve huzurlu kılabilmek için varını yoğunu ortaya koyacağına, borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına alamet eder.

Rüyada musluktan su akması gördüyseniz:

  • Hislerinizin etkisinde kalarak vereceğiniz kararlarla acele olarak harekete geçerseniz, sonradan pişman olacağınız sözler sarfedebilirsiniz.

Rüyada musluklardan su aktığını görmek hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine inanılır.

Rüyada musluktan çamurlu su aktığını görmek yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine delalettir.

Rüyada musluktan bulanık su aktığını görmek yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada musluktan su aktığını görmek hayalini kurduğu herşeye sevdiği kişilerden alacağı destek ile kavuşacağına, kendisini iş hayatında çok hayırlı bir mevkide bulacağına yorulur.

Rüyada musluktan su akması görmek borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, eski hayat düzenine ve huzuruna tekrar kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada musluktan sıcak su aktığını görmek iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine, hanenizde bereket yoksa hanenize bolluk ve bereket geleceğine yorulur.

Rüyada musluktan çamur aktığını görmek yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine ve hiçbir derdi kalmayacağına, onu başarıya, çıkış yoluna ve kurtuluşa götürecek yardımsever, cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada musluktan kan aktığını görmek sıkıntı çektiği konularda sevdiği kişilerden yardım alarak işlerini yoluna sokacağına, ticarette ilerleyeceğine ve kazançlı işlere girerek bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments