Rüyada musluktan su aktığını görmek

Rüyada musluktan su aktığını görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakında kurtulacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine, para sıkıntısının olmayacağına, ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine ve zarara uğrayacağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına, maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine, hanesinde iyi geçimin hüküm süreceğine delalettir.

Rüyada musluktan su aktığını gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin bazı olaylara katılımı konusunda yapacağı konuşmalar size anlamsız ya da eksik gelebilir.

Rüyada musluktan bulanık su aktığını görmek bunların devlet kapılarından geçeceğine ve kişinin hayatının belki de dönüm noktası olacak işlerin altına imzasını atacağına, kolay kolay pes etmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada musluktan çamurlu su aktığını görmek akrabaların araya girmesi ile etraftaki insanlarla yaşanabilecek tartışmaların başlamadan bitirileceğine, içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına ve çok mutlu olup kendisine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada musluktan su aktığını görmek rüya sahibinin kendi fikrini savunurken herkesin kalbini kıracak konuşmalar yapacağına, sıkıntıların sona ereceğine, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına delalet eder.

Rüyada musluktan sıcak su aktığını görmek kişinin alacağı karardan sonra tüm düzeninin değişip, yeni bir hayata başlayacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, başarıya ve zafere giden yolların keşfedileceğine ve yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına delalettir.

Rüyada musluklardan su aktığını görmek mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine, hiç beklenmedik şeyler yapacağına ve toplumda tabir yerindeyse baştan ayağa düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada musluktan su akması görmek sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, hayırsız olaylar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada musluktan kan aktığını görmek anlayışlı bir kısmet çıkacağına, olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada musluktan balık aktığını görmek hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine, üzüntülerinden kurtulacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments