Rüyada musluklardan su aktığını görmek

Rüyada musluklardan su aktığını görmek çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, eline geçen kazançlar ile çok güzel zamanlar geçireceğine, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına, mesleki anlamda geriye düşüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına delalet eder.

Rüyada musluklardan su aktığını gördüyseniz:

  • Takdir görmediğiniz hissine kapılabilirsiniz, geçici bir durum önemsemeyin.

Rüyada musluktan bulanık su aktığını görmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, mevlit okutacağına rivayet eder.

Rüyada musluklardan su aktığını görmek emeklerinin heba olacağına, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına inanılır.

Rüyada musluktan su akması görmek elinde bulunan imkânların çok daralacağına, bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, makam sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada musluktan su aktığını görmek kolay yollardan kazanacağına, beklentilerine ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada musluktan çamurlu su aktığını görmek yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine, kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine alamet eder.

Rüyada musluktan sıcak su aktığını görmek alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, rahat, konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine delalettir.

Rüyada musluktan kan aktığını görmek işlerinin daha kötüye gideceğine, kısa süre içinde dünyaevine girileceğine yorulur.

Rüyada akmayan musluk görmek aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine ve en doğru olanı bu sayede bulacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments