Rüyada bulanık suyun aktığını görmek

Rüyada bulanık suyun aktığını görmek sağlık sorunlarının şifa bulacağına, mutluluktan bolca nasipleneceğine, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına, umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına, işlerin büyük kazanç sağlayacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, bir sebeple çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına, günlerinin güzelleşeceğine, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, kazancın eskisine oranla daha da artacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, işlerin düzene gireceğine, kendisi için faydalı şeyler yapacağına yorulur.

Rüyada bulanık suyun aktığını gördüyseniz:

  • Bilinçaltınızda sevgiliniz veya eşinize karşı bazı kızgınlık birikimleri olabilir.

Rüyada bulanık su aktığını görmek sorunlarının tamamen biteceğine, hayal ettiği ve çok istediği herşeye kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada çeşmeden bulanık su aktığını görmek ticaret ya da meslek hayatında kararlı adımlar atacağına, işlerinde yaşadığı sıkıntının yakında sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada musluktan bulanık su aktığını görmek güzel sözler işitmesinin yanında iyi haberler de alacağına, kötü hallerinden kurtularak hayırlı ve güzel hallere geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bulanık suyun aktığını görmek mutluluktan havalara uçulacağına, hiçbir vakit geçim zorluğuna ve yokluğa düşmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bulanık su yüzmek dertleri biteceğine, sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine delalet etmektedir.

Rüyada çok bulanık su görmek kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, bir koyduğu işten yüz kazanacağına, hayatına bolluğun, bereketin ve verimin geleceğine tabir olunur.

Rüyada evin içinde bulanık su görmek eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, yaptığı işlerden, aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine alamet etmektedir.

Rüyada bulanık su görmek tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine, sıhhatinden, güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments