Rüyada beyaz mum almak

Rüyada beyaz mum almak hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, yüzünün de güleceğine, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, mutsuz, üzgün ve hasta olacağına, verilen kararların geri çekileceğine, bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine, sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına, deyim yerindeyse çevresinden yükselecek çatlak seslere taviz vermeyeceğine, isteklerinin yerine geleceğine, işinde terfii alıp, kıdem atlayacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz mum almak gördüyseniz:

  • Yaratıcı olmalı, öfkenizi veya sevginizi abartılı gösterilerden uzak şekilde ifade etmelisiniz.

Rüyada yanan beyaz mum görmek hayatın alınan başarılar ve elde edilen kazançlar sayesinde daha kolay ve keyifli bir hale geleceğine, atılan adımlar sayesinde büyük mutluluklara kavuşulacağına, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine işaret eder.

Rüyada beyaz mum görmek iş ile ilgili düzeltmeler yaptıktan sonra aile için çok güzel şeyler yapılacağına, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz mum almak bolluk ve bereket geçireceğine, elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada şamdanda mum görmek mutlulukla dolu günlerin etkisiyle işte de başarı sağlamaya, her zaman kendinden emin, hoşgörülü biri olunacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine delalet eder.

Rüyada kahverengi mum görmek o arkadaşı ile kardeşten öte olacağına, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kına mumu görmek rüyayı gören kişinin keyfinin kaçacağına, yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine ve bu süreç içinde iletişimde sorun yaşanacağına alamet eder.

Rüyada kilisede mum dikmek aile içindeki huzurun kaçacağına, iş kurmak için kardeşiyle biraraya geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada büyük mum görmek çok büyük bir mutluluğa erileceğine ve iş hayatında uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların ardından işlerin açılacağına, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, bu kişiler sayesinde yeni bir çevreye gireceğine alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments