Rüyada karın mumbar görmek

Rüyada karın mumbar görmek atılan adımların sıkıntı yaratacağına, moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına ve kendisini daha iyi hissedeceğine, mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına, yeni alanlara yöneleceğine, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına, küslüklerin, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine, yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, kişinin nazar değmemesi için tahtalara vuracağına işarettir.

Rüyada karın mumbar gördüyseniz:

  • Bazı konulara içten içe kızmak yerine eleştiri veya şikayetlerinizi dile getirmeniz gerekebilir.

Rüyada karın mumbar yemek kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına, alınacak olan para sayesinde iş sahibi olunacağına tabir olunur.

Rüyada karın mumbar temizlemek büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına, çoluk çocuğa karışacağına, geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine rivayet eder.

Rüyada karın mumbar görmek kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine delalet eder.

Rüyada karın yağışını izlemek eşler arasında tartışmalı bir dönemin yaşanacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına rivayet eder.

Rüyada karın kesmek sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına, bolluk ve bereket yakalayacağına yorulmaktadır.

Rüyada karın üzerinde durmak iş aramak ve bu süre zarfında cepten yemek zorunda kalınacağına, elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına işarettir.

Rüyada hayvan karın görmek hikmet sahibi olacağına, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada karın yolları kapattığını görmek bir sebeple bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine, yardım konusunda sevilen bir kişiye destek olunacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments