Rüyada elinde mum tutmak

Rüyada elinde mum tutmak şansının ve kısmetinin açılacağına, sorunlarının çözüleceğine, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, aldığı eğitimin de kendisine hem ticaret hem de sosyal hayatta sayısız avantaj, üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine, mesleğindeki statüsünün de artacağına, arzu ve isteklerinin de gerçekleşeceğine, konfor içinde olacağına, çok iyi ve dürüst birisi olduğu halde kendisine destek olacak ve yardım edecek bir kişi bile bulamayacağına rivayet eder.

Rüyada elinde mum tutmak gördüyseniz:

  • Uzakta bulunan bir kadından haber alamadığınız ya da hoşunuza gitmiyecek haberler aldığınız için moraliniz bozulabilir.

Rüyada elinde mum tutmak maddi durumunun gün geçtikçe düzelip hayırlı bir kısmetle yuva kuracağına, anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına,sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine delalettir.

Rüyada elinde mum görmek çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölü kimsenin elini tutmak iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına ve aza kanaat etmeyen rüya sahibinin elindekileri de kaybederek muhtaç bir duruma düşeceğine, kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada başbakan eli tutmak kafasındaki tüm soru işaretlerine de cevap bulacağına, ancak durumundan kurtulmazsa kendisini çok bereketli ve güzel zamanlardan mahrum bırakacağına yorulur.

Rüyada anne eli tutmak hayal kırıklığına, onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına delalet etmektedir.

Rüyada elinde bıçak tutmak gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine rivayet eder.

Rüyada bir bayanın elini tutmak eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına, gönül işlerinden mutluluk bulacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine yorulur.

Rüyada birinin elini tutmak aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan rüya sahibinin,  rahat bir nefes alacağına, zarar edilen konularda yapılacak hamleler sayesinde kara geçileceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments