Rüyada muhabbet kuşuyla konuşmak

Rüyada muhabbet kuşuyla konuşmak kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine, sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına, rüya sahibinin dayanağı olmayan şeylere itibar etmeye başlayacağına, huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına, yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine, herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, kısa sürede evlat sahibi olacağına, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada muhabbet kuşuyla konuşmak gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu ya da sağlığınızı ilgilendiren kaçınılmaz bir durum, bazı alanlarda saha dışında kalmanıza neden olabilir.

Rüyada muhabbet kuşuyla konuşmak iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına, verdiğiniz kararların size fayda yerine zarar getireceğine delalettir.

Rüyada muhabbet kuşuna sarılmak yeni çalışmalar yapılacağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada rengarenk muhabbet kuşları görmek güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine, kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine rivayet eder.

Rüyada muhabbet kuşu yavruları görmek hem moral hem de sermaye kaybedeceğine, markasını duyuracağına yorulur.

Rüyada sarı yeşil muhabbet kuşu görmek kazanç ve mal kaybına uğrayacağına, çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine delalet eder.

Rüyada iki tane muhabbet kuşu görmek ekmeğine leke süreceğine ve helal lokmasına fesat karıştıracağına, büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede rüya sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil renkli muhabbet kuşu görmek kimseye el açmak zorunda kalmayacağına ve hep alın terini yiyeceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine işarettir.

Rüyada muhabbet kuşu ve civciv görmek sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments