Rüyada muhabbet kuşuna sarılmak

Rüyada muhabbet kuşuna sarılmak elinde bulunan imkânları kaybedeceğine ve ortak olarak gireceği bir işten türlü sorunlar yaşayarak çıkacağına, ancak vücudunu çok yıprattığı için hasta olacağına ve yakın bir zamanda bu hastalıktan kurtulup daha iyi bir duruma geleceğine, yoksulluktan sonra zengin olmaya, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, gönlünü allah sevgisi ile dolduracağına, işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada muhabbet kuşuna sarılmak gördüyseniz:

  • Bazı konuları akışa bırakma veya bazı ilişkileri zorlamama niyetinde olabilirsiniz.

Rüyada mavi ve sarı muhabbet kuşu görmek üzüntülerinin çok yakında biteceğine, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada sarı yeşil muhabbet kuşu görmek kişinin elde edeceği maddi güçle beraber işlerini kolaylaştıracağına, çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına, bu çalışmalar ve projeler sayesinde çok üst mevkilere getirileceğine delalet eder.

Rüyada sarı mavi muhabbet kuşu görmek sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, kısa sürede hayatın düzene gireceğine tabir olunur.

Rüyada sarı ve mavi muhabbet kuşu görmek çok büyük mutluluklar duyacağına, aniden evlilik kararı alacağına veya sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sarı muhabbet kuşu görmek pişman olacağına, rüya sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine delalet eder.

Rüyada muhabbet kuşuna sarılmak huzuru bozulan rüya sahibinin yanlış adımlar atacağına, dünyanın nimetlerinden de daha fazla faydalanabileceğine alamet eder.

Rüyada sarı renkte muhabbet kuşu görmek karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına ve o kişiden duygularına karşılık göreceğine, yeni bir işe gireceğine delalet eder.

Rüyada sarı muhabbet kuşu yakalamak aksiliklerin birbiri ardına yaşanacağına, bir sebeple neredeyse sürekli mutsuz ve huzursuz olunacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments