Rüyada muhabbet kuşu ve civciv görmek

Rüyada muhabbet kuşu ve civciv görmek kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına, yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına, çok doğru ve yapıcı adımlar atacağına, zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada muhabbet kuşu ve civciv gördüyseniz:

  • Yapmanız gereken şeyler nedeniyle kontrolü kaybedebilirsiniz.

Rüyada muhabbet kuşu ve civciv görmek gözünü diktiği her işi layığıyla ve bileğinin gücüyle yerine getirmeyi bileceğine, rüya sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, işlerinin bu şekilde devam etmesi sayesinde çok rahat bir ömür geçireceğine alamet eder.

Rüyada muhabbet kuşunu beslemek sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına tabir olunur.

Rüyada muhabbet kuş yumurtası görmek zor zamanlar geçirileceğine ve yeni bir işte can sıkıcı bazı olaylar yaşanacağına, işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine delalet eder.

Rüyada muhabbet kuşu papağan görmek sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, öte yandan ömrünün de çok uzun olacağına rivayet eder.

Rüyada muhabbet kuşunun hasta olduğunu görmek hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine, gözünün de gönlünün de doyacağına işaret eder.

Rüyada muhabbet kuşu almak bilgi sahibi olunmayan bir işi çabucak kavrayarak hemen kendisini gösterecek olan rüya sahibinin alkışlanacak işler yapacağına, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine inanılır.

Rüyada muhabbet kuşunun öttüğünü görmek hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine, her konuda çok şanslı, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil mavi muhabbet kuşu görmek kendisine katkılarda bulunacak, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına, üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments