Rüyada muhabbet kuşunu öpmek

Rüyada muhabbet kuşunu öpmek ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine mal mülk sahibi olunacağına, sakin ve sessiz bir hayat süreceğine, işinin her geçen gün büyüyeceğine, rüyayı gören kişinin suskunlaşacağına, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine, yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine, düşmanın vefatına yahut zarardan kurtulmaya rivayet etmektedir.

Rüyada muhabbet kuşunu öpmek gördüyseniz:

  • Sıkıntılarınızı kendinize saklamanızda fayda var.

Rüyada muhabbet kuşunu öpmek daha çok saygı ve destek göreceğine ve el üstünde tutulacağına, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına tabir olunur.

Rüyada muhabbet kuşu öpmek kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına, işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada muhabbet kuşu öldürmek yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına, sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine delalet eder.

Rüyada bir sürü muhabbet kuşu görmek girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine, kişinin şifa bulacağına rivayet eder.

Rüyada küçük muhabbet kuşu görmek çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına, ödemelerini yapamaz hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil ve mavi muhabbet kuşu görmek kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine, kendisine ait olmayan bir işte çalışırken istenmeyen bir duruma düşeceğine yorulur.

Rüyada muhabbet kuşu yavruları görmek alacağı sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olacağına, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada mavi renkte muhabbet kuşu görmek büyük bir ortaklığa gireceğine, daha fazla gelir sahibi olacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments