Rüyada bir sürü muhabbet kuşu görmek

Rüyada bir sürü muhabbet kuşu görmek sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, makamını garantileyeceğine, zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, herkesin tanıdığı ve bildiği bir marka olacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılarının artacağına, makamının yükseleceğine, fırsatları önceden görüp kişinin geleceği için çok doğru yatırımlar yapacağına, işinin gücünün de hep rast gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir sürü muhabbet kuşu gördüyseniz:

  • Düşünceleriniz bir hayli ilginç olabilir.

Rüyada muhabbet kuşu sürüsü görmek hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, uzun uğraşlar ve büyük harcamalar sonucu kurulan işin sadece rüyayı gören kişiye değil bütün ailesine kazanç sağlayacağına ve günden güne daha da büyüyeceğine alamet eder.

Rüyada bir sürü muhabbet kuşu görmek ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine ve zenginlik kapılarının sonuna kadar açılacağına, başarılı bir kişi olunacağına ve dertlerin biteceğine delalettir.

Rüyada iki tane muhabbet kuşu görmek yakın zaman içinde yeteneklerini herkese ispat edeceği bazı çalışmalar gerçekleştirerek adından sıkça söz ettireceğine ve büyük başarılar kazanacağına, güzel, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kafeste muhabbet kuşları görmek deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, başarılarının sürekli olacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine alamet eder.

Rüyada muhabbet kuşunun yandığını görmek yanlış bir karar verileceğine, makam ve rütbe edineceğine delalettir.

Rüyada muhabbet kuşunun ölmesini görmek eski arkadaşlarından bir kısmıyla da görüşmeyi keseceğine, şansının ve bahtının döneceğine delalettir.

Rüyada yeni doğmuş muhabbet kuşu görmek eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine yorulur.

Rüyada muhabbet kuşu konuştuğunu görmek malvarlığının artacağına, ön plana çıkacağına, rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına, ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments