Rüyada muhabbet kuşu öpmek

Rüyada muhabbet kuşu öpmek çok zor bir durumun üstesinden geleceğine, hayır getirecek yollara girileceğine, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına ve zor geçen bir dönemin sonuna geleceğine, onları her türlü zorlukla mücadele edebilmeleri için motive edeceğine, refaha erileceğine, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine, ona mutluluk getireceğine, ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada muhabbet kuşu öpmek gördüyseniz:

  • Biraz hayalci, daha doğrusu aldırmaz olacağınız için harcamalarınıza önem vermeyebilirsiniz.

Rüyada muhabbet kuşunu öpmek hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, emeklerin boşa gitmeyeceğine alamet eder.

Rüyada muhabbet kuşu öpmek uzun bir zaman boyunca borç içinde olacağına, kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine yorulur.

Rüyada muhabbet kuşu yutmak hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, hayırlı bir işe adım atılacağına, bu iş sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine rivayet eder.

Rüyada muhabbet kuşuyla oynamak sırrın kimselere söylenmeyeceğine ve unutulacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine rivayet eder.

Rüyada muhabbet kuşu yavrusu görmek çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine, maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine işarettir.

Rüyada renkli muhabbet kuşu görmek yaşanan bütün sorunların biteceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına ve işlerini zahmetsizce bitireceğine delalettir.

Rüyada muhabbet kuşunu öldürmek bir sebeple neredeyse sürekli mutsuz ve huzursuz olunacağına, hayata karşı cesaretleneceğine işarettir.

Rüyada muhabbet kuşunun ölmesi görmek berekete ve bolluğa kavuşulacağına, yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments