Rüyada muhabbet kuşun kaçtığını görmek

Rüyada muhabbet kuşun kaçtığını görmek rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine, elde edeceği zaferler ve üstün başarılarla adından söz ettirmeyi ve şöhreti yakalamayı başaracağına, mutluluğu ve huzuru tatmayı nasip edeceğine, kazancının yakın zaman içinde gitgide daha da azalacağına, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına, herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına, işini en iyi şekilde yapacağına inanılır.

Rüyada muhabbet kuşun kaçtığını gördüyseniz:

  • Aynı zamanda, bazı arkadaşlarınız size bir iş veya iş birliği teklifiyle gelebilirler.

Rüyada muhabbet kuşunun kafesten kaçtığını görmek kırgınlık yaşanacağına ve tartışmalı günler geçirileceğine, sakin bir şekilde ilerleyen bir projeye girip çok emek verdikten sonra hiç istemediği bir sıkıntı yaşayacağına delalet eder.

Rüyada muhabbet kuşunun kaçtığını görmek sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine, maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kaçan muhabbet kuşunu yakalamak kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine, eğlenceli zamanlar geçireceğine işarettir.

Rüyada muhabbet kuşunu kaçırmak ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine, hayırlı kapıların açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada muhabbet kuşu kaçırmak iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, sorunların kısa sürede aşılacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine tabir olunur.

Rüyada muhabbet kuşun kaçtığını görmek olayların gidişatından ötürü çok üzüleceğine, sorunlarının en büyük kaynağının çözüleceğine ve bundan sonrası için hayatının çok daha güzel olacağına delalet etmektedir.

Rüyada dişi muhabbet kuşu görmek borçların yakın zaman içinde biteceğine, sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına işaret eder.

Rüyada yavru muhabbet kuşları görmek rızıksız kalacağına, borç batağına düşeceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
4 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Begüm

Rüyamda kendi muhabbet kuşum pencereden kaçtı ve sokakta yere kondu. Bende koşarak yanına gittim ve elime geldi. Sonra onu tekrar eve getirdim. Bu şekilde bitiyor

Gezgin

Rüyamda sarı muhapbet kuşunu yakalayıp kaçırıyorum ucuyo düşüyor ve yine yakalıyorum ama yine kaçıyor eşimle peşine gidiyorum ama rüya bitiyor